Jupiter
Koukounaries, Skiathos, Greece
+44 203 286 5400
An iconic modernist retreat surrounded by nature. A high-design contemporary haven tucked into greenery, offering perfect privacy and uninterrupted views of the sea. The low-rise structure boasts confident, clean lines and bold geometries that contrast sharply with the surroundings and the island's architectural vernacular, and yet seems to completely integrate into its setting. To achieve that, the architect used uncovered slate, stucco and glass -materials that are give an austere but natural look. The outdoor area, fitted with a handsome wooden deck, features a sprawling swimming pool, shaded lounge and dining spots and indoor-outdoor pavilions with spectacular vistas. Glass panels are used to create a perfectly seamless transition between outside and inside, so the living spaces were fitted with large glass doors that allow the landscape to flow right through the house. The décor pays tribute to modernism with wooden floors, concrete ceilings and an abundance of glass. The same principle applies to the bedroom, were furnishings are stripped down to the minimum to let the landscape play the leading role.

Koukounaries  |  Skiathos

  6      12

Upon Request

An iconic modernist retreat surrounded by nature.

A high-design contemporary haven tucked into greenery, offering perfect privacy and uninterrupted views of the sea. The low-rise structure boasts confident, clean lines and bold geometries that contrast sharply with the surroundings and the island's architectural vernacular, and yet seems to completely integrate into its setting. To achieve that, the architect used uncovered slate, stucco and glass -materials that are give an austere but natural look. The outdoor area, fitted with a handsome wooden deck, features a sprawling swimming pool, shaded lounge and dining spots and indoor-outdoor pavilions with spectacular vistas.

Glass panels are used to create a perfectly seamless transition between outside and inside, so the living spaces were fitted with large glass doors that allow the landscape to flow right through the house. The décor pays tribute to modernism with wooden floors, concrete ceilings and an abundance of glass. The same principle applies to the bedroom, were furnishings are stripped down to the minimum to let the landscape play the leading role.

Jupiter in Details
Layout
Main House
Ground level
Large living area with a black lava fireplace, dining area and fully-equipped open-plan kitchen
2 large terraces with outdoor sitting and dining area with built-in BBQ
2 Master bedrooms with en-suite bathrooms
Guest WC
Lower level
3 Double bedrooms with en-suite bathrooms
1 Twin/Double bedroom with en-suite bathroom
Service room with kitchen and laundry
Outdoor Areas
Outdoor lounge areas with infinity pool
Alfresco dining area for 12 persons
Outdoor home cinema
Comfort & Amenities
Infinity Swimming pool 75 m2
Fully Air-conditioned
Wi-Fi access
Satellite TV
Outdoor cinema
Highlights
Services
Travel assistance & Concierge services
Daily cleaning
Change of linen twice a week
You may also like